Image Alt

JET Engineering

Jouw logistieke partner

Samen de processen in kaart brengen, om ze nadien te verbeteren en optimaliseren. Logistiek ontzorgen, van a-z. Dat is wat we doen bij JET Engineering. Tijd besparen. Energie besparen. Geld besparen. Daar draait het om.

Waarom tevreden zijn met ‘goed’, als ‘beter’ ook kan? Samen zoeken we naar logistieke totaaloplossingen die jouw interne bedrijfsprocessen doen accelereren. Onze adviseurs bieden oplossingen en aanbevelingen op maat van jouw logistiek proces. Kostenverlagend. Financiële flexibiliteit. Transparante processen. Daar gaan we voor!

Waarom samenwerken met JET Engineering?

We leggen de nadruk op samenwerken. Samen werken: aan betere goederenflows, interne logistieke processen en een optimaal werkende supply chain. Waarom? Omdat jij beschikt over een bedrijf dat wil groeien en/of verbeteren, en wij de nodige kennis en ervaring in huis hebben om dat waar te maken. Professionele analyses, plaatselijke audits, engineering en een gezonde portie creativiteit. Dat is waar we beroep op doen om jouw bedrijf naar een nog hoger logistiek level te brengen.

Jouw visie en onze expertise combineren we in een potje, goed schudden, et voilà: een kant-en-klare logistieke totaaloplossing voor jouw bedrijf waarvan u misschien niet eens wist dat u ze nodig had!

OUR WAY OF WORKING

Hoe doen we dat concreet? Afhankelijk van jouw bedrijf en logistieke wensen werken onze adviseurs een programma op maat uit dat zich hoofdzakelijk concentreert op één of meerdere van de volgende onderdelen:

Risk management

Verbeteren van interne logstieke processen, zoals bv. warehousing en orderverwerking

Performance optimalisatie

Analyseren van de huidige supply chain en verbeteringen aanbrengen

Transport management: hoe beheer ik verschillende logistieke partners op een efficiënte manier?

Algemene logistieke analyses: optimalisatie van jouw goederenflow in brede zin

Heeft u vragen omtrent de werking van JET Engineering of ben je benieuwd wat onze adviseurs voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

    Naam *

    E-mailadres *

    Hoe kunnen we u helpen