Image Alt

Waarom kiezen voor JET

Klantcentraliteit

Een logistiek voorstel op maat? Bij JET krijgt elke opdracht een persoonlijk verhaal.

Hoe kunnen we u het beste helpen? Welke service is het meest geschikt voor uw bedrijf? Welke transportmogelijkheden zijn het voordeligst voor u? Dagelijks denken we mee met onze klanten en zoeken we samen naar verbeteringen en optimalisatiekansen waar mogelijk. Omdat geen enkele opdracht hetzelfde is, is het cruciaal om onze service en processen zo goed mogelijk af te stemmen op de vraag. Herhaaldelijk stellen we onszelf dan ook de vraag hoe we JET Logistics nog veiliger, sneller en efficiënter kunnen maken, zodat we voor iedere klant een oplossing op maat kunnen voorzien.

Dankzij een goede en vlotte interplay tussen het JET-team en onze klanten, hebben we een duurzame vertrouwensband opgebouwd met ons cliënteel. Een constructieve wisselwerking is hierbij dan ook van het grootste belang. Door de combinatie van uw visie en onze expertise, zijn we in staat om zelfs op de meest complexe logistieke uitdagingen of orders, een gepast antwoord te formuleren.

“Bij JET optimaliseren we de interne bedrijfsprocessen van onze klanten dankzij professionele analyses, plaatselijke audits, onze engineering en onze creativiteit.”

JET Academy

Door de oprichting van onze JET Academy beschikken we over een eigen praktijkgericht logistiek opleidingscentrum waar zowel interne als externe chauffeurs terecht kunnen voor verschillende soorten bijscholingen. Al onze chauffeurs volgen daarbij een verplicht opleidingstraject binnen onze interne Academy om te voldoen aan de juiste rijbewijzen en certificaten, zoals bijvoorbeeld een ADR-certificaat. Voor deze cursussen nodigen wij verschillende docenten uit die per sessie een specifiek thema behandelen.

JET is hierdoor niet zomaar een doordeweekse transporteur die uw goederen van punt a naar b brengt, maar een volleerde logistieke specialist die de nodige know-how in huis heeft.

Benieuwd welke managementtechnieken resulteren in een betere workflow? Hoe u het efficiëntst communiceert met leveranciers? Of gewoon even uw logistieke kennis opfrissen? Op vraag van onze klanten bieden wij eveneens onze opleidingen aan. Zo blijft elke speler up-to-date met de wetten en regels binnen de hedendaagse logistieke wereld. Op deze manier spelen we eveneens in op de vraag naar duiding omtrent de huidige wetgeving omtrent transport en logistiek. Alle kennis omtrent regelgeving hebben we hier in huis!

“JET Academy is er voor elke klant die op zoek is naar actuele, praktijkgerichte opleidingen in logistieke vraagstukken!”

Ecologisch winnen

Binnen onze transporttak beschikken we over een ruime vloot van meer dan 150 vrachtwagens. Dit levert niet enkel een hoge mate aan flexibiliteit op, maar eveneens heel wat uitstoot en verbruik. Bij JET is onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een groenere wereld en de rol die wij daarin spelen, dan ook niet meer weg te denken. Aan de hand van vooropgestelde KPI's targeten we een lagere CO2-uitstoot, die steeds gemonitord wordt. Alle algemene investeringen die we doen, doen we vandaag groener. Zo vervangen we systematisch onze vrachtwagens die rijden op diesel, door LNG. Een schonere brandstof voor zwaarder transport, die ervoor zorgt dat we 15% minder uitstoten dan voorheen. Maar denk eveneens aan de 'kleine' helpers, zoals onze investering in zonnepanelen en LED verlichting. Door ecologisch winnen, wint iedereen!

Stabiliteit

JET kan terugvallen op ruim 32 jaar ervaring als transportbedrijf en vormt hierdoor een betrouwbare en gekende partner binnen de Europese logistiek.

Door de jaren heen gingen we meerdere internationele partnerships aan, waardoor we vandaag over een ruimere en bredere afzetmarkt beschikken. Doordat we nog steeds een kleine kmo zijn met korte lijnen, zijn we flexibel genoeg om ons aan elke situatie aan te passen.

Steeds opnieuw investeren in een straf strategisch business plan, maakt van ons een stabiel en crisisbestendig bedrijf, dat tegen een stootje kan!

Neem contact met ons op

    Naam *

    E-mailadres *

    Hoe kunnen we u helpen