Zendingen naar Europa

De uitbreiding naar het buitenland en het aangaan van partnerships in ieder Europees land, maakt dat we beschikken over een breed en flexibel transportweb dat zich uitstrekt over heel Europa. Onze partners verspreiden op hun beurt uw goederen verder in het desbetreffende land.

Al onze FTL (full truck load) transportmogelijkheden zijn uitvoerbaar op Europees niveau. Bij FTL vervoer spreken we over een volle lading. Hierbij wordt de vrachtwagen volledig volgeladen, waardoor deze rechtstreeks vanuit het laadpunt naar de eindbestemming rijdt. De truck vervoert dus maar één lading en is daarmee helemaal beladen.

Geen volledige lading te verzenden? Denk aan groupage vervoer! Hierbij transporteren we meerdere kleine ladingen in één container. Ook voor kleinere bedrijven met minder grote oplages is dit een snelle en voordelige transportkeuze. In tegenstelling tot FTL, maken we hier gebruik van groupage vervoer, waarbij de vrachtwagen niet compleet volgeladen is en perfect gedeeld kan worden door meerdere klanten om de kost te drukken.

Heeft u vragen omtrent onze transportmogelijkheden binnen Europa?

Vul het contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

    Naam *

    E-mailadres *

    Bestemming *

    Hoe kunnen we u helpen