ADR-vervoer

Veilig op weg met ADR- transport! Zowel de veiligheid van uw goederen, als van onze chauffeurs staat steeds voorop. Om deze reden zijn al onze voertuigen wetsconform en uitgerust om gevaarlijke stoffen te vervoeren. Zo kan jij op twee oren slapen en wordt uw zending veilig en wel afgeleverd.

De Europese regelgeving rond ADR-vervoer wordt continu bijgewerkt en verstrengd. Zelf gevaarlijke goederen correct vervoeren wordt er dus niet makkelijker op. Laat dit maar ons over!

Al onze chauffeurs beschikken daarbij over een ADR-certificaat, zodat elk transport veilig en gecontroleerd verloopt. Hierdoor hoeft u als klant niet te wachten tot een gelicentieerd chauffeur vrijkomt, waardoor onze zendingen zeer vlot verlopen. Wij voorzien daarbij de nodige verplichte cursusmomenten zodat alle chauffeurs een ADR-licentie in handen hebben en gekwalificeerd zijn voor het transporteren van gevaarlijke goederen. Ook onze bediendes scholen we regelmatig bij in hun kennis omtrent ADR, zodat iedereen bewust is van de werking en veiligheidsvoorschriften ervan.

Safety first!

Heeft u vragen omtrent ons ADR-transport?

Wij helpen u graag verder en kijken samen naar de mogelijkheden. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam *

    E-mailadres *

    Hoe kunnen we u helpen