Zendingen naar de Benelux

We distribueren uw goederen op dagelijkse basis binnen België, maar eveneens naar Nederland en Luxemburg. Doordat we netwerken met verschillende professionele partners, zijn we instaat om iedere 24 uur zendingen te transporteren en verdelen over de hele Benelux.

Groupage transport

Bij groupage vervoer transporteren we meerdere kleine ladingen in één vrachtwagen.

Door verschillende zendingen te combineren, sparen we onze klanten heel wat geld uit! Ook voor kleinere bedrijven met minder grote oplages is dit een snelle en voordelige transportkeuze. In tegenstelling tot FTL (full truck load), maken we hier gebruik van groupage vervoer, waarbij de vrachtwagen niet compleet volgeladen is en perfect gedeeld kan worden door meerdere klanten om de kost te drukken.

Meerdere zendingen per dag en per klant zorgen voor een hoge mate aan flexibiliteit en wendbaarheid. Iedere dag rijden 30 JET trucks uit die 300 drops realiseren binnen de Benelux. Het groupage transport verloopt via ons netwerk van Astre Benelux. We beroepen ons op dit netwerk om een nog vlottere en betere dienstverlening te garanderen binnen de Benelux.

Heeft u vragen omtrent onze transportmogelijkheden binnen de Benelux?

Vul het contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

    Naam *

    E-mailadres *

    Bestemming *

    Hoe kunnen we u helpen