Zendingen naar Duitsland

Een eigen vestiging in Duitsland in combinatie met onze partnergroeperingen Elvis en VTL, maakt dat JET gespecialiseerd en wijdverspreid is op Duitse bodem. Hierdoor is het mogelijk om uw zendingen binnen de 24 uur ter plaatse te leveren! Door middel van ons eigen filiaal en een vlot netwerk van partnerships, blijft deze snelheid steeds gegarandeerd. Net zoals binnen de rest van Europa, zijn al onze transport types beschikbaar richting Duitsland. Zowel FTL als groupage vervoer.

Bij FTL transport (full truck load) spreken we over een volle lading. Hierbij wordt de vrachtwagen volledig volgeladen, waardoor deze rechtstreeks vanuit het laadpunt naar de eindbestemming rijdt. De truck vervoert dus maar één lading en is daarmee helemaal beladen.

Heeft u daarentegen maar een lichte vracht te verzenden of een beperkt aantal goederen? Denk eens aan groupage vervoer! Vanaf 1 pallet of minimum 100 kilo, kan u de transportkost delen met onze andere klanten. Bij groupage vervoer transporteren we meerdere kleine ladingen in één container. Door verschillende zendingen te combineren, sparen we onze klanten heel wat geld uit! Ook voor kleinere bedrijven met minder grote oplages is dit een snelle en voordelige transportkeuze. In tegenstelling tot FTL, maken we hier gebruik van groupage vervoer, waarbij de vrachtwagen niet compleet volgeladen is en perfect gedeeld kan worden door meerdere klanten om de kost te drukken. Meerdere zendingen per dag zorgen voor een hoge mate aan flexibiliteit en wendbaarheid.

Heeft u vragen omtrent onze transportmogelijkheden binnen Duitsland?

Vul het contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

    Naam *

    E-mailadres *

    Bestemming *

    Hoe kunnen we u helpen